Entreprenør med speciale i bæredygtigt byggeri

Om Kf Byg ApS

Bag KF Byg ApS står Kristian Frandsen. Med over 35 års erfaring inden for byggeri- og renoveringsbranchen har han opnået stor erfaring med stort set alle opgaver inden for feltet. Gennem årene har Kristian Frandsen samlet et stærkt hold til KF Byg ApS, så de fleste håndværksmæssige specialer er dækket. 


Bæredygtighed er vores mærkesag

Mærkesagen for KF Byg ApS er bæredygtighed. Vi tænker klimavenlighed ind i alle opgaver og processer, og det kan især ses på vores materialevalg, som udvælges med omhu. Vi vil nemlig være sikre på, at materialerne ikke indeholder skadelige kemikalier eller har nogen former for negativ effekt på klimaet. 


Vores klimavenlige fokus ses også i vores affaldshåndtering. Vi kan ikke stoppe helt med at producere affald som følge af vores håndværker-, snedker- og malerarbejde, men vi kan sørge for at sortere affaldet ordentligt. Vi er meget påpasselige i forhold til deponering af miljøbelastende materialer som asbest, PCB, bly, kviksølv m.m.

Sommerhus

Vi vælger samarbejdspartnere med omhu

Hos KF Byg ApS vælger vi altid vores samarbejdspartnere og leverandører med omhu, og alle opgaver udføres af engagerede og kompetente specialister. På den måde sikrer vi en høj og ensartet kvalitet i alle de opgaver, vi udfører. Når du vælger os, er du derfor altid sikret høj kvalitet og klimavenligt byggeri med æstetikken for øje.


Vi passer godt på vores medarbejdere 

Vores gode og kompetente personale er det, det skaber KF Byg ApS. Derfor passer vi naturligvis godt på dem og sørger for, de er ved godt helbred. Vi sørger også for, at det arbejdstøj, de har på i mange timer hver dag, er af økologisk bomuld og genbrugsmaterialer. Et eksempel på sidstnævnte er vores tryk på tøjet, der er lavet af organiske stoffer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til en opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

hCaptcha