Entreprenør med speciale i bæredygtigt byggeri

Kontorindretning

Kontor- og butiksindretning i Storkøbenhavn

Hos KF Byg ApS har vi over 20 års erfaring med renovering og indretning af kontormiljøer. Det betyder, at vi er specialister inden for feltet, og vi har opnået stor indsigt i, hvilke behov der er inden for de forskellige brancher. Uanset hvilken opgave, vi skal løse for dig, sørger vi for en funktionel og æstetisk løsning, der afspejler din virksomheds identitet.


Gennemtænkt indretning skaber godt arbejdsmiljø

Vi har en stor viden om kontorrenovering og indretning af kontormiljøer, og du kan derfor være sikker på resultater af allerhøjeste kvalitet. Vi ved, hvad en god indretning betyder for arbejdspladsen. Når indretningen er gennemtænkt, bidrager det til et bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt en nemmere og mere produktiv arbejdsdag for dig og dine medarbejdere.

Butiksindretning

Vi finder den rigtige løsning med dig

KF Byg ApS favner mange håndværksmæssige specialer og kompetencer, og dermed er du sikret en ensartet og høj kvalitet gennem hele byggeriet. Sammen med dig afdækker vi behovene og finder den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Vi lytter til dine ønsker og idéer og kommer med professionelle bud på løsninger af opgaven, så vi sammen finder den bedste indretning af et godt og sund arbejdsmiljø. 


Samarbejdspartnere, du kan stole på

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved vores samarbejde. Derfor sørger vi også for at vælge og håndplukke samarbejdspartnere og leverandører med omhu, så du er garanteret en god opgaveløsning i alle led af renoverings- og indretningsprojektet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til en opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

hCaptcha