Entreprenør med speciale i bæredygtigt byggeri

Indendørs malerarbejde

Maler i Ballerup, Hellerup, Lyngby & omegn

Hvis du har brug for en professionel maler til at klare din opgave, så stiller KF Byg ApS med mandskab til opgaven. Vi arbejder for både privatpersoner og virksomheder, så hvad end du skal have malet en hel bygning indvendigt og udvendigt, eller du blot har et rum, der trænger til opfriskning, så klarer vi opgaven for dig.

 

Fokus på sundt indeklima 

I alle vores opgaver har vi et stort fokus på bæredygtighed og på at skåne miljøet mest muligt. I udførelsen af vores opgave betyder det, at vi ikke bruger maling med hormonforstyrrende, fluorerede stoffer eller andre former for kemikalier, som kan have en negativ indvirkning på både børns og de voksnes inde miljø. Vores rengøringsmidler er naturligvis også kemikaliefri. Selvom vores valg af maling er miljøvenligt, svanemærket og ØKOmaling er det ikke noget, der har indvirkning på kvaliteten. Vi går nemlig ikke på kompromis, når det kommer til maling, hverken i forhold til kvalitet eller miljøvenlighed.

Malerarbejde for erhverv

Vi klarer alle maleropgaver

KF Byg ApS udfører maleropgaver i hele Storkøbenhavn for både private, erhverv og boligforeninger. Ingen opgaver er for store eller små for os, så har du behov for en facademaling af din bygning, en tapetsering i lejligheden eller maling af dit badeværelse, så klarer vi den. Kontakt KF Byg ApS, når du leder efter en professionel maler, der samtidig tager hensyn til miljøet og omgivelserne omkring dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til en opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

hCaptcha